Kapitel 1

Jag hade aldrig varit särskilt förtjust i Justin Biebers låtar. Han var väl söt, men det var allt. Lina var så himla glada över att han äntligen skulle komma hit, så att hon skulle få kunna gå på hans konsert. Jag hade bestämt mig för att gå med henne, jag menar, jag kunde ju knappast låta henne gå själv..? Dessutom så bjöd ju mamma, och jag fick en trevlig resa till Stockholm. Jag höll på att packa min väska. Den var redan överfull, så jag blev lite orolig, eftersom vi antagligen skulle shoppa en hel del i Stockholm. När man kommer från en liten ort, som jag och Lina, vill man gärna passa på att shoppa loss i de hundratals affärer som verkar omöjliga att hitta någonstans i närheten. Jag bestämde mig för att ta med mig en extra resväska, ifall att jag inte skulle få plats med allt. Jag rev ut allt ur väskan och tryckte ner en bag längst ner. Jag hade alltid varit väldigt ordningsam av mig, så jag började noggrant att vika ihop, och lägga tillbaka alla kläder. Plötsligt hörde jag mamma ropa nerifrån:

- Elina! Det är mat om fem minuter, kommer du ner och dukar?

- Jaa, visst, svarade jag. Jag tänkte att jag ju måste vara lite extra trevlig mot henne eftersom hon bjöd mig på en resa till underbara Stockholm, plus biljetten. Eftersom jag var i princip klar med packningen sprang jag ner direkt och gav henne en puss på kinden.

- Värst vad du är glad idag då, sa hon och log kärleksfullt mot mig.

- Jaaaa, fattar du inte? En HEL vecka med Lina i Stockholm, och konsert! Hur mycket bättre kan det bli? halvt skrek jag.

- Haha, ojoj, ta det lugnt, skrattade mamma.

Jag log och tog små glädjeskutt.

- Jag tror att jag gillar Justin Bieber ändå, sa jag. Det är ju faktiskt tack vare att han kommer hit som jag får åka till Stockholm!

Mamma bara log och skakade på huvudet.


När vi hade ätit gick jag upp till mitt rum. Det är stort och ljust, med två stora fönster mitt på ena väggen. Väggarna är vita, förutom en som har ljusblåa blommor. Jag kollade så att jag hade fått med mig allt, stängde väskan och hann precis bli klar innan Lina ringde.

- NU ÅKER VI! Vi kommer till dig om fem minuter, sa hon. Jag kunde höra långa vägar hur uppspelt hon var och och log för mig själv. Hon hade varit så himla glad, ända sedan jag gick med på att följa med henne på konserten.

- Okej, jag klär på mig, svarade jag glatt.

Jag gick ner för trapporna, och informerade mamma om att Lina och hennes föräldrar skulle komma förbi alldeles strax.

- Min lilla gumma, sa mamma och kysste mig på huvudet. Jag kommer att sakna dig så!

- Jag kommer sakna dig med mamma.

Plötsligt hörde jag någon som tutade ute på gatan. Fem minuter? Nja, snarare två. Lina var en sån himla tidspessimist, till skillnad från mig. Jag tyckte alltid att jag hann allt, och det slutade alltid med att jag fick stressa. Jag skyndade mig att ta på mig mina svarta prime-boots, min jacka och en fin sjal som jag hade köpt dagen till ära. Tåget skulle gå 16.53, och klockan var ungefär 16.00, så vi hade gott om tid. Det brukade ta ungefär 30 minuter att köra till tågstationen.När jag öppnade dörren fick jag se en överlycklig Lina, som bokstavligen satt och hoppade upp och ner på sätet.

- KÖÖÖÖÖÖR! ropade hon. Hennes pappa skrattade, och sa med glimten i ögat:

- Som Mrs. Bieber vill, gasen i botten!

Lina log förnöjt. Jag flinade åt henne. Hon var så underbart söt, och man märkte verkligen hur mycket hon tyckte om Justin Bieber. Men ibland undrade jag lite, hur hon kunde veta att han var som han verkade. Han verkade väldigt snäll, men det skulle ju faktiskt kunna vara en bild som man hade lyckats bygga upp av honom. Jaja, nog funderat. Jag tittade bort mot vår stora gråa villa, tills jag inte längre kunde se mamma som stod i hallfönstret och vinkade. Nu såg jag fram emot en väldigt spännande resa!

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vad tycker ni om den såhär långt? :) Några synpunkter? Det har ju inte hänt så mycket, men det kommer igång snart, det lovar jag. Kommentera gärna!


BIEBERLOVEKommentarer
Postat av: Sofie

NICE :D:D:D<3

2011-01-17 @ 21:07:41
URL: http://sofiestalros.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0