Kapitel 6

Efter ungefär 5 minuter stannade bilen utanför mitt hotell.

- Well.. I guess it’s time to say goodbye then.. sa Justin sorgset. Men sen sken han upp. But.. Maybe you want to meet again tomorrow? frågade han glatt.

- Yes, that i’d love to! svarade jag och log.

- Can I come and pick you up at seven o’clock? And then we’ll see  what we do?

Man såg verkligen på honom hur glad han blev. Och sju var en bra tid, då kunde jag och Lina shoppa hela dagen innan. Perfekt!

- That will be great! svarade jag och skrattade.

Innan jag öppnade bildörren böjde jag mig fram och gav honom en snabb puss på kinden, och viskade hejdå i hans öra. Sedan skyndade jag mig ut, jag vågade inte riktigt se hans reaktion. Jag sprang över vägen och in genom svängporten. Direkt när han inte längre kunde se mig fick jag ett utbrott och började dansa omkring i lobbyn. Alla stirrade, men jag orkade inte bry mig. Han var underbar! Sen kom jag ihåg Lina, och fick genast dåligt samvete, så jag skyndade mig upp till rummet.Jag tog trapporna eftersom jag var så full av överskottsenergi. Jag öppnade dörren och såg Lina komma rusande med världens bredaste smile.


------------------------------------------------------------------------------

 

 

Vi satt i sängen, och ingen av oss kunde sluta le.

- Du måste berätta ALLT! sa Lina entusiastiskt.

Jag skrattade åt henne för hon var så himla gullig, och så satte jag igång.

- ...och sen så frågade han ifall jag ville ses imon också! Jag sa ja såklart.. Det är väl okej med dig?! Men sen pussade jag honom på kinden och sprang ut ur bilen! Jag var sjukt uppspelt och pratade så fort att jag snubblade på orden.

Jag hade ju inte kunnat visa hur glad jag blev just då, förutom kanske att jag pussade honom på kinden, men nu trodde jag att jag skulle spricka. Jag längtade så himla mycket!Jag kunde inte sluta tänka på hans leende, hur han rörde sig hur han gick, den där lilla grejen han gjorde med sitt hår.. Jag gillade honom verkligen!

- Aaaaah! utbrast Lina när hon fick höra att jag hade pussat honom på kinden. Oh. My. God. Självklart är det okej för mig!

- Du är bäst! Han ska komma och hämta mig klockan sju, så vi hinner i alla fall vara med varandra hela dagen innan, och SHOPPA!

- Ja, det blir grymt! Men ska vi gå ner och äta lite middag eller? Jag svälter ihjäl här!

När jag kände efter var jag också rejält hungrig. Jag hade bara inte kunnat känna det på grund av alla lyckokänslor.

- Ja, shit, jag är också skithungrig!

Vi gick ner till hotellets restaurang. De serverade allt möjligt gott, men jag tog fetaost-biffar med klyftpotatis.

När vi hade ätit upp tänkte vi att vi skulle vara lite nyttiga och inte ta någon efterrätt. Ni kan ju gissa hur det slutade. 30 minuter efter att vi hade ätit upp maten satt vi där och spydde nästan av mätthet efter varsin stor banana split.

Vi hade suttit där länge, och eftersom vi blev så mätta och trötta av maten så gick vi upp till rummet och såg en film. Det blev "The Last Song". Det var nog den sorgligaste filmen jag hade sett, det var länge sedan jag grät så mycket.

När klockan blev tolv var båda helt utmattade och vi gick och lade oss, med kläderna på och allt.

 

Vi vaknade ganska sent den morgonen. Klockan var redan tio i elva, och vi fick lite panik, eftersom de slutade servera frukost klockan elva. Vi tog på oss kläder fort som bara den och rusade sedan ner. Som tur var hann vi ta mat precis innan de började plocka bort.

 

När vi hade ätit klart gick vi upp för att sminka oss, och sedan tog vi på oss skorna och gick. Jag tog Justins jacka på mig, och Lina tittade storögt på den.

Vi gick omkring på stan och fönstershoppade mest, eftersom det var så fint väder. Jag fick i alla fall med mig ett par byxor och ett par skor.När klockan var tre var vi båda hungriga och gick till närmsta SubWay. Man blev hungrig av att shoppa! Vi gick i lite fler affärer, men efter ett tag tröttnade vi och gick hemåt.Klockan var fem när vi klev in genom dörren till hotellrummet. Jag tog en dusch och Lina hjälpte mig att välja kläder och att sminka mig. Sedan sminkade jag henne också, och helt plötsligt, bara sådär, så hade jag råååkat måla läppstift över hela hennes ansikte! Vi skrattade så mycket att vi tillslut låg på golvet i två små flämtande högar.

- Du.. Ser.. Förjävlig ut, skrattade jag.

Då fick jag ett sms.

 

Hi shawty <3

Im leaving my appartement in soon.. I´ll be at your place in ten minutes.

Hugs from Justin <3


- OMG! Han kommer om 5 minuter! utbrast jag.Jag är inte alls färdig!

- Jodå, du ser jättefin ut! Fixa till håret lite bara, sa Lina och log mot mig.

Vi gick in i badrummet och fixade till oss. Lina tog bort allt läppstift, och satte på sig nytt smink lite snabbt, och jag lade håret till rätta. Jag var faktiskt ganska nöjd med hur jag såg ut. Lina skulle ut och träffa några kompisar, så hon önskade mig lycka till och gick.

Jag tittade mig en sista gång i spegeln innan jag tog på mig.När jag öppnade dörren fick jag världens chock..

 

-------------------------------------------------------------------------------

Vad tror ni att hon blev rädd för? :O

Denna gången vill jag ha 8 kommentarer innan jag publicerar nästa!

Och jag tänkte på en sak.. :) Bara för att det redan är så många kommentarer på ett kapitel som jag har bett er att göra MINST, så betyder ju inte det att ni ska låta bli att kommentera sen! Det är jättebra när ni kommenterar, och då känner jag verkligen uppskattning för att jag skriver!


BIEBERLOVE




Kommentarer
Postat av: :)*

2011-01-26 @ 23:22:49
Postat av: :D

nej nuu!

2011-01-26 @ 23:23:30
Postat av: Sofie

kanske A LOT OF papparazziz? :O<3

bra skrivet :D haha älskar det där med läppstiftet xd

2011-01-27 @ 10:04:16
URL: http://sofiestalros.blogspot.com
Postat av: Leia ♥

Söt berättelse :)

2011-01-27 @ 15:17:04
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Anonym

mer :D

2011-01-27 @ 15:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0